Varmt & gott 
i stugan i vinter

Luftvärmepumpar – Jämnare och billigare värme
Härlig sommarsvalka medföljer!
Välj och vraka i världens bredaste sortiment av värmepumpar
Modeller i alla prisklasser och för alla varierande behov!

Om Daikin luft-luft värmepump

Närapå ljudlösa enheter inom- utomhusdelar som är smått revolutionerande tysta. Veckotimern, perfekt för stugan.Förenkla husägarlivet, låt timern höja eller sänka värmen, upp till fyra gånger om dagen. Valfri temperatur. Steglös underhålls-värme mellan 10 och 30 °C.  

Genom att installera en luft-luft värmepump i ditt hem kan du både sänka din värmekostnad och dessutom höja komforten med ännu skönare värme och inomhusklimat! Luftvärmepumpen är ett komplement som fungerar utmärkt tillsammans med de flesta energikällor t.ex. direktverkande el, vattenburen el, ved, pellets, olja eller fjärrvärme.

För att vi ska kunna säkerställa att du blir helt nöjd och slipper krångel jobbar vi bara med kvalitetsprodukter från Daikin som är speciellt byggda och anpassade för vårt kalla klimat. Du hittar din Daikin luftvärmepump hos oss på Effect Energispar i Luleå, Norrbotten. Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar och för offert.

Luftvärmepumpen har många fördelar:

  • Upp till 60% lägre uppvärmningskostnad
  • Kontakta oss, vi hjälper er att göra en besparings analys.
  • Effektiv luftrening
  • Jämnare värmespridning i huset
  • Varmare golv
  • Svalkande luftkonditionering för bara 1 kr/tim
  • Möjlighet till energisnål underhållsvärme i garaget eller fritidshuset

DAIKIN CALDO XRH

- en kraftfull nyhet från Daikin


Toppresterande luft-luftvärmepump utvecklad för vårt kalla nordiska klimat med R32 som köldmedie

Kraftfull när det gäller
Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimised Heating 4+ teknologi säkerställer att maskinen presterar minst sin nominella effekt ända ner till -25°C.

Öppenspis funktion
När du eldar i din öppna spis stänger de flesta luftvärmepumpar av sig eftersom rummet uppnått den önskade temperaturen.
Med Daikins nya ”öppen spis logik” stänger din luftvärmepump av kompressorn och inomhusenheten går enbart i dynamisk fläktdrift. Det betyder att inomhusenhetens fläkthastighet ökar med temperaturskillnaden för att snabbare sprida den varma luften i huset och du får en jämnare värme. När temperaturen sedan faller under inställt värde startar kompressorn automatiskt

Läs mer på Daikin.se.

DAIKIN STYLISH XRH

Värmepumpen som svunnit pris för sin snygga design 


Stylish XRH kombinerar utmärkt design och teknologi för att uppnå en total klimatlösning för alla inomhusområden. Med ett mått på endast 189 mm är Stylish XRH den tunnaste enheten på marknaden inom designsegmentet för väggmonterade enheter. Den använder innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll.

DAIKIN ORIGO II XRH  

X-tra tyst


Golvmodell
Daikins Origo X är en luft-luftvärmepump som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma, eller kyla, hela huset med skön luftspridning från golv till tak.

Sköna golv
Origo gör ett stort jobb för ditt inneklimat. Tack vare utblås i över- och underkant får du jämn värme i huset och varmt golv på köpet!

Mycket tyst
Tack vare den avancerade lösningen på fläkthjulet ger maskinen ett högt flöde med en minimal ljudnivå. Värmepumpen upplevs i det närmaste ljudlös vid normaldrift.


Läs mer på Daikin.se.

DAIKIN URURU 

SAHARA II 

luftavfuktare, luftrenare, ventilation, kyla & värme


Daikins nya Ururu Sarara II luftvärmepump ger dig alltid högsta komfort, med sin unika kombination av befuktning, avfuktning, ventilation och rening. Ururu Sarara II ger dig behaglig värme på vintern och svalka på sommaren.

Läs mer på Daikin.se.