Bergvärme

För dig som vill installera bergvärme i Luleå med omnejd erbjuder vi helentreprenad till rätt pris. Vi hjälper dig med hela processen. När du anlitar oss börjar vi med ett hembesök och ger dig ett kostnadsförslag inklusive energiberäkningar. Därefter ansvarar vi för allt från att borra inför din bergvärme till att installera bergvärmen i ditt hem. Vi på Effect Energispar är lokaliserade i Luleå, Norrbotten, men vi verkar även inom Älvsbyn, Boden, Piteå och Kalix.

Energimyndighetens test av bergvärmepumpar bekräftade att Daikin Bergvärme är klart bättre än sina konkurrenter. Den ger en högre besparing och en högre årsvärmefaktor, tack vare den varvtalsstyrda kompressorn som gör att bergvärmepumpen alltid är rätt dimensionerad. Har du frågor kring bergvärme eller våra produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig.

FAKTA OM BERGVÄRME


Bergvärmesystemet består av en kompakt inomhusenhet med en fullt integrerad värmepumpsmodul och varmvattentank, med en djup eller en grund värmeupptagare för att ta upp energi från berg eller mark. Den smarta kontrollpanelen som styr värme och varmvattenproduktion fungerar även som rumsgivare och kan placeras var som helst i huset.
Läs mer om produktenHelentreprenad

Vi på Effect Energispar tar hand om hela processen - installerat och klart, från hembesök med energikalkyl till installation och borrning vid behov samt VVS.

VÄRMEOPTIMERAD FÖR ALLA ÅRSTIDER

Vår högeffektiva inverter bergvärmepump har visat sig ge upp till 20 % högre årsverkningsgrad jämfört med traditionella på/av bergvärmepumpar. Pumpen har ett steglöst effektspann och anpassar effekten automatiskt efter behov. Det gör också att den passar i alla typer av hus, stora som små.

ENKEL INSTALLATION KOMPAKT & ELEGANT ENHET

Genom att integrera expansionskärl, filter och säkerhetsventiler i enheten blir vår installation av bergvärme mycket snygg och minimalistisk. Bergvärmepumpen har en snygg design och tar liten plats. Varmvattenberedaren är fabriksmonterad i enheten för att minska installationstiden.

TYST I DRIFT

Tack vare effektiv isolering och den speciella placeringen av kompressorn, är ljudnivåerna mycket låga. Enhetens kompressor anpassar sig efter husets behov. Eftersom kompressorn arbetar under dellast mer än 90 % reduceras ljudnivån kraftigt.